Edgaro keksas

AUTORIUS:
Edgaras
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Edgaro keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g sviesto
3 kiaušiniai
cukrus (pagal skonį)
miltai (turi gautis grietininės konsistencijos tešla)
200 g džiovintų papajų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite sviestą ir išmašykite su cukrumi (prieš berdami cukrų paragaukit papajų, nes jeigu įbersite nepagailėję cukraus ir sudėsite saldžias papajas bus per saldu), suplakite kiaušinius ir plona srovele pastoviai maišant pilkite sviestą, berkite miltus kol gausis vientisa masė. Suberkite smulkiais kubeliais supjaustytas papajas. Supilkite masę į sviestu išteptą kekso formą ir kepkite apie 1 val. 180 laisnių temperatūroje. Prie paruošto kekso galima įdėti ledų rutuliuką, papuošti mėta ir pabarstyti cukraus pudra. Puikiai tinka kviestiniams pietums arba romantiškai vakarienei kaip desertas. Skanaus.
AUTORIUS: Edgaras
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital