Džiovinti grybai žiemai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Džiovinti grybai žiemai
Džiovinti grybai žiemai
Džiovinti grybai žiemai
Džiovinti grybai žiemai
Autorius apie receptą: Labai mėgstu padažą iš džiovintų grybų. Bet iš pačios rinktų, namie džiovintų grybų. Todėl visi surinkti grybai, tinkami džiovinimui, atsiduria ant skardos orkaitėje! Labai mėgstu padažą iš džiovintų grybų. Bet iš pačios rinktų, namie džiovintų grybų. Todėl visi surinkti grybai, tinkami džiovinimui, atsiduria ant skardos orkaitėje! Džiovintus grybus galima laikyti net keletą metų, jie nepraras savo maistinių savybių! (...daugiau) Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grybus nuvalyti (neplauti!!!), supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Džiovinti iki 50 laipsnių (aukštesnės temperatūros nereikia, nes grybai pradės kepti, išskirdami sultis ant popieriaus) įkaitintoje orkaitėje, kol grybai išdžius - taps traškūs. Orkaitės durelių nereikia iki galo uždaryti, kad drėgmė iš grybų galėtų išgaruoti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agnė
2017-09-12 09:08
Super idėja! Anksčiau žiemą pirkdavau džiovintus grybukus, bet kad labai brangus, tai dabar išdžiovinsiu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital