Dvispalvis pyragas su rutuliukais

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Dvispalvis pyragas su rutuliukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g sviesto, kambario temperatūros
150 g cukraus
1 kiaušinio
250 g miltų, persijotų
25 g kakavos miltelių
1 a.š. kepimo miltelių
Įdarui:
500 g kreminės varškės
150 g cukraus
150 g grietinės
1 v.š. krakmolo
1 a.š. vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Tešlos paruošimas. Sviestą ištrinti su cukrumi iki baltos ir vientisos masės. Įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kitame inde sumaišyti miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Miltų mišinį palaipsniui įmaišyti į sviesto ir cukraus masę. Tešla gausis minkšta, lengvai minkoma. Maždaug ketvirtadalį tešlos atidėti.

Kepimo formą (aš naudojau 20X30 cm) iškloti kepimo popieriumi arba tiesiog ištepti sviestu. Paimti didįjį tešlos gabalą ir  juo  iškloti kepimo formos dugną ir kraštus.

Visus įdaro ingredientus sumaišyti ir supilti į formą.

Iš atidėtos tešlos dalies suformuoti nedidelius rutuliukus ir sudėti ant varškės įdaro, lengvai įspausti.

Įkaitinti orkaitę iki 180°C.

Paruoštą pyragą pašauti į orkaitę ir kepti 50 - 60 minučių. Pjaustyti tik pilnai atvėsusį pyragą, nes kitaip įdaras gali ištekėti.

Skanaus!

AUTORIUS: Rita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
eva
2015-05-26 19:45
labai patiko. labai skanu buvo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital