Duonelė

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Duonelė
Duonelė
Duonelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
150 ml jogurto
150 ml pieno
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštas mielių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3-3,5 puodelių miltų
Aptepimui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Apibarstymui:
1 šaukštelis Provanso žolelių
0,5 šaukštelio paprikos miltelių
50-60 g fermentinio sūrio
Šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite jogurtą ir šiltą pieną su mielėmis.
Po to įmaišykite cukrų, druską ir aliejų.
Galiausiai įmaišykite miltus, o kai nebesimaišo - baikite minkyti rankomis. Palikite šiltai, kad pakiltų, 1 valandai.
Tešlą padalinkite į dvi dalis ir iškočiokite iki apvalių papločių.
Palikite, kad pakiltų.
Po to su kumščiu šiek tiek paplokite, aptepkite aliejumi ir apibarstykite prieskoniais ir sūriu.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital