Duona su obuoliais ir papajų cukatomis

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Duona su obuoliais ir papajų cukatomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g viso grūdo miltų
3 a. š. kepimo miltelių
175 g sviesto
175 g rudojo cukraus
2 dideli obuoliai
2 kiaušiniai
tarkuota apelsino žievelė
1 a. š. cinamono
200 g papajų cukatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišiau miltus, sviestą ir cukrų. Viską sutryniau pirštais, kol pasidarė trupiniai. Į trupinius subėriau kepimo miltelius ir maltą cinamoną. Kitame inde sumaišiau nuluptus ir stambiai sutarkuotus obuolius, išplaktus kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę. Išmaišiau. Į trupinius įmaišiau obuolių - kiaušinių masę. Subėriau papajų cukatas. Dar viską permaišiau, kad cukatos pasiskirstytų vienodai tešloje. Kepimo skardą išklojau kepimo popieriumi, išteptu sviestu. Sukrėčiau tešlą ir kepiau 50 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Iškepusią duonelę palikau atvėsti, nes karšta sunkiai pjaustosi ir trupa. Puikus derinys - obuolių duona ir ledai :) Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital