Drėgnas braunis su riešutų sviestu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Drėgnas braunis su riešutų sviestu
Drėgnas braunis su riešutų sviestu
Drėgnas braunis su riešutų sviestu
Drėgnas braunis su riešutų sviestu
Drėgnas braunis su riešutų sviestu
Drėgnas braunis su riešutų sviestu
Autorius apie receptą: Viena svarbiausių taisyklių drėgniems brauniams: NEPERKEPKITE. Tikriausiai tą jau girdėjote kokį tūkstantį kartų, bet aš pasiruošusi pakartoti ir dar, įsitikindama, jog Viena svarbiausių taisyklių drėgniems brauniams: NEPERKEPKITE. Tikriausiai tą jau girdėjote kokį tūkstantį kartų, bet aš pasiruošusi pakartoti ir dar, įsitikindama, jog šį kepinį iš orkaitės ištrauksite laiku. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų juodojo šokolado (naudojau 70% kakavos)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
2/3 stiklinės miltų
70 gramų rudojo cukraus
50 gramų cukraus
2 šaukštai kakavos
6 šaukšteliai migdolų sviesto (arba kitokio mėgiamo riešutų sviesto)
1 šaukštelis vanilės esencijos
1/3 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Kepimo formą (20×20 cm ar panašaus dydžio) išklokite kepimo popieriumi.
2.
Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą su sviestu.
3.
Atskirame dubenyje šluotele išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska. Atsargiai įmaišykite truputį šokolado masės į kiaušinius, tuomet plona srovele įmaišykite likusią šokolado masę. Suberkite kakavą, miltus ir vanilės ekstraktą, viską gerai išmaišykite.
4.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (naudojau 20x20 cm). Šaukšteliu ant viršaus užvarvinkite migdolų sviesto ir šiek tiek jį įmaišykite į tešlą.
5.
Kepkite 30 - 35 minutes. Braunį prižiūrėkite ir pradėkite tikrinti po maždaug 25 minučių. Į tešlą įkišus ir ištraukus dantų krapštuką, ant jo turi likti drėgnų trupinių.
Patarimai:
Matavimui naudojama 250 ml stiklinė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital