Dilgėlių suktinukai

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Dilgėlių suktinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai vištienos (file)
2 saujos dilgėlių
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dilgėles reikia praskalauti po bėgančiu vandeniu, nuplikyti karštu vandeniu ir susmulkinti.
2.
Mėsą reikia perpjauti, bet ne iki galo (kad galima būtų vynioti) ir išmušti papipirinant ir padruskinant.
3.
Dilgėles sudėti ant mėsos, susukti ir įvynioti į foliją. Pašauti į įkaitintą iki 180 ° temp. orkaitę, kepti 20 - 30 min.
4.
Telieka supjaustyti ir ragauti.

Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
.
2015-10-16 00:05
Česnako ir kitų aštrių prieskonių trūksta, ir lašinukų ar kito riebalo, nes bus sausa kepant tik su žolėm. Idėja įdomi, bet reikia gerokai tobulinti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital