Dilgėlių sriuba

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Dilgėlių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų sultinio (vištienos)
1 žiupsnelis pankolio (sėklos)
1 vienetas anyžių (žvaigždutės)
1 sauja dilgėlių
1 vienetas svarainių
1 vienetas morkų
2 šaukšteliai miltų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Į verdantį sultinį įmesti žiupsnelį pankolių sėklų ir gabalėlį žvaigždinio anyžiaus. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Daržovėms suminkštėjus, suberti miltus ir maišant kepti tol, kol neliks žalių miltų kvapo. Paruoštą masę sukrėsti į sultinį, gerai išmaišyti ir užvirti. Tada į puodą dėti kruopščiai nuplautas ir susmulkintas dilgėles ir pavirti kelias minutes. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti ir į sriubą įdėti baigiant virti.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
nesamone
2015-06-29 11:03
Ir kaip ja valgyti? Lapu dydis neispasakytas :) Supjaustyti nesusiprotejote? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital