Dieviškas morenginis-riešutinis tortas su sviestiniu kremu

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Dieviškas morenginis-riešutinis tortas su sviestiniu kremu
Dieviškas morenginis-riešutinis tortas su sviestiniu kremu
Dieviškas morenginis-riešutinis tortas su sviestiniu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
400 gramų riešutų
250 gramų cukraus pudros
7 vienetai kiaušinių baltymų
80 gramų kvietinių miltų
Kremui:
450 gramų sviesto
250 gramų cukraus pudros
180 gramų pieno
4 vienetai kiaušinių trynių
50 mililitrų romo
1 šaukštas miltų
šiek tiek vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Riešutus susmulkinti. Miltus persijoti ir sumaišyti su riešutais ir cukaus pudra. Baltymus išplakti iki standumo, į baltymų masę atsargiai įmaišyti riešutų mišinį ir viską lėtai išmaišyti.
2.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, ant jo nupiešti norimo dydžio apskritimus ir iškloti tešlą, maždaug 1 centimetro storio lakštus. Kepti 100 - 120 C temperatūroje 1,5 - 2 valandas.
3.
Kremui kiaušinių trynius išplakti su cukraus pudra, įberti šaukštą miltų, supilti pieną ir pakaitinti, kol masė sutirštės, tada supilti romą. Sviestą išsukti iki purumo ir sumaišyti su trynių mase, viską gerai išplakti.
4.
Lakštus pertepti kremu, sudėti vieną ant kito, kremo likučiais aptepti kraštus. Tortą palikti per naktį. Galima papuošti tirpintu šokoladu ir saldainiais.
AUTORIUS: Justyna Gaidamovic
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital