Dieviškai skanūs kepti pievagrybiai balzamiko padaže

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Dieviškai skanūs kepti pievagrybiai balzamiko padaže
Autorius apie receptą: Skonis ne tai kad nuostabus, o tobulas! Skaniausia valgyti su prancūzišku batonu arba čiabata - tiesiog tas skystis, kuris lieka inde labai skanus, tepi batoną ir valgai. Net kepimo Skonis ne tai kad nuostabus, o tobulas! Skaniausia valgyti su prancūzišku batonu arba čiabata - tiesiog tas skystis, kuris lieka inde labai skanus, tepi batoną ir valgai. Net kepimo indą išlaižo, beveik plauti nereikia, taip skanu! (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų pievagrybių
5 skiltelės česnako
4 šaukštai balzaminio acto
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis persilado prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Balzamiko actą sumaišyti su sojos padažu ir cukrumi. Sudėti trintą česnaką, persilado prieskonius, aliejų ir gerai išmaišyti.
2.
Sudėti pievagrybius ir dar kartą gerai išmaišyti, kad visi grybai būtų padaže. Palikti valandą, kad padažas įsigertų.
3.
Suverti pievagrybius ant medinių pagaliukų ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital