Dešrelės raudoname vyne

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Dešrelės raudoname vyne
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4-5 dešrelės
1 stiklinė raudono vyno
50 g maltų džiūvėsėlių
čiobrelio
mairūno (Kvapusis mairūnas)
1 lauro lapas (Lauro lapas)
aliejaus kepimui
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital