Cukinijų "pica" su vištiena ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Cukinijų "pica" su vištiena ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas cukinijų
1 vienetas vištienos krūtinėlės (virtos)
3 vienetai pomidorų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
50 gramų sūrio
50 gramų miltų
1/4 stiklinės pieno
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukinijas supjaustyti griežinėliais, pamirkyti į kiaušinį ir miltus ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių. Padėti ant virtuvinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Likusį kiaušinį išplakti su pienu, prieskoniais ir žalumynais.
2.
Svogūną ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, morką sutarkuoti burokine tarka, vištieną supjaustyti šiaudeliais, smulkiai supjaustyti česnaką ir žalumynus.
3.
Į kepimo formą dėti du sluoksnius cukinijos, ant viršaus svogūną, vištieną, morką, česnaką, pomidorus, ant viršaus užpilti kiaušinio-žalumynų užpilą.
4.
Apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje, kol sūris išsilydys.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Emilija
2017-09-10 08:50
Dar pagardinau pievagrybiais ir feta, bet nedėjau vištienos. Toks vegetariškas variantas irgi labai skanus ATSAKYTI
Audronė
2017-09-12 09:03
Kaip įdomiai sugalvojat, picos padas iš cukinijų :) Liuks, labai skaniai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital