Cukinijų ir moliūgo blyneliai su kietuoju sūriu

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Cukinijų ir moliūgo blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų cukinijų
300 gramų moliūgų
1 vienetas kiaušinių (paplakto)
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
3 šaukštai miltų (naudojau avinžirnių)
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuokite smulkesne trintuve, dėkite ant dvigubo popierinio rankšluoščio ir gerai nuspaukite skystį. Ypač svarbu, kad cukinija ir moliūgas būtų kuo sausesni, kitaip blynai bus pavendeniję. Taip pat sutarkuokite ir moliūgą, nuspauskite kuo daugiau skysčio.
2.
Į indą dėkite cukinijos ir moliūgų tarkius, suberkite smulkintas žoleles, kiaušinį, sūrį, miltus, druską, pipirus ir gerai viską išmaišykite.
3.
Kepkite ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
4.
Tiekite su natūraliu jogurtu.
AUTORIUS: Bake In Heels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital