Cukinijos ir sūrio apkepas

AUTORIUS:
Samanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Cukinijos ir sūrio apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


1 cukinija

300 g rikotos sūrio

150 g parmezano sūrio

2 svogūnai

3 skiltelės česnako

3 kiaušiniai

1 sauja petražolių

druska

alyvuogių aliejus

PARUOŠIMO BŪDAS:

Sutarkuojame nuluptą ir be sėklų cukiniją.


Atskirai sutarkuojame rikotos bei parmezano sūrį.


Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepiname susmulkintą svogūną.


Galiausiai į vientisą masę sumaišome cukiniją, sūrį, pakepintą svogūną, išspaustą česnaką, kiaušinius, susmulkintas petražoles bei druską.


Ištepame kepimo formą aliejumi ir supilame į ją gautą masę.


Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.


Skanaus!


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Samanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
laura
2012-04-19 14:30
O miltu nereikia? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital