Citrininė vištiena keptuvėje - lengva pagaminti ir labai skanu!

AUTORIUS:
Genutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Citrininė vištiena keptuvėje
Autorius apie receptą: Labai paprasta, labai gardus ir labai greitas receptas! Labai paprasta, labai gardus ir labai greitas receptas! Genutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės (didesnių)
4 šaukštai citrinų sulčių
1.5 stiklinės džiūvėsėlių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio pipirų
1 šaukštelis prieskonių vištienai
šiek tiek citrininių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė supjaustyti išilgai perpus - turėsime 4 gabalėlius vištienos. Ant lentelės dėkite maistinės plėveles, sudėkite vištienos gabaliukus, uždenkite maistine plėvele ir muškite mėsos plaktuku. Jei plėvelės neturite, galite naudoti patvaresnį plastikinį maišelį.
2.
Į dubenėlį įspauskite citrinų sultis, į kitą - suberkite džiūvėsėlius ir išmaišykite su prieskoniais (sumaišę paragaukite, ar džiūvėselių skonis patinka, ar netrūksta druskos, ar prieskonių, jeigu ką - pakoreguoti pagal skonį). Po vieną vištienos gabalą merkite į citrinos sultis ir palikite po 2 minutes, apverskite ir palikite dar 2 minutėms. Tuomet apvoliokite džiūvėsėliuose, švelniai paspaudžiant, iš abiejų pusių. Atidėkite ir pakartokite su kitais vištienos gabaliukais.
3.
Aliejų įkaitinkite gilioje keptuvėje, paliekant tarpus, kitaip vištiena nebus traški. Į keptuvę dėkite po 2 kepsnelius ir užbarstykite citrininių pipirų. Kepkite iki tamsiai auksinės spalvos, apie 4 minutes, apverskite, apiberkite pipirais ir kepkite dar 4 minutes. Kepsnelius dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Iškepkite likusią vištieną.
4.
Užberkite žalumynų, tiekite su citrinos griežinėliais.
AUTORIUS: Genutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Reda
2018-04-10 13:06
Labai skanu!!! Patiko ir man, ir vyrui ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital