Cinamoninis obuolių - raudonųjų burokėlių keksas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Cinamoninis obuolių - raudonųjų burokėlių keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
3 a. š. kepimo miltelių
175 g sviesto
170 g cukraus
100 g moliūgų sėklų
3 dideli obuoliai
2 vidutinio dydžio raudonieji burokėliai
tarkuota apelsino žievelė
1 v. š. malto cinamono
2 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupau, sutarkavau burokine tarka. Tą patį padariau ir su raudonaisiais burokėliais. Sumaišiau tarkuotus obuolius su tarkuotais raudonaisiais burokėliais, įbėriau šaukštą cukraus ir tarkuotą apelsino žievelę, molūgų sėklas, įmušiau kiaušinius. Išmaišiau. Miltus, maltą cinamoną, sviestą, cukrų su kepimo milteliais peiliu sukapojau iki vienodo dydžio trupinių. Į trupinius sukrėčiau obuolių - burokėlių masę. Viską išmaišiau. Kepimo skardą patepiau sviestu. Sudėjau tešlą (tešla tirštos grietinės konsistensijos). Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
2022-01-26 08:49
Burokėliai virti? ATSAKYTI
Nemira
2021-10-15 12:02
Pats geriausias ir skaniausias pyragas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital