Cinamoninės bandelės

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Autorius apie receptą: Manau, kad receptą turėtų išbandyti visi, nes šį receptą išbandžiau pati daugybe kartų ir visą laiką bandelės pavyksta puikiai!! Manau, kad receptą turėtų išbandyti visi, nes šį receptą išbandžiau pati daugybe kartų ir visą laiką bandelės pavyksta puikiai!! Deimantė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
1 stiklinė miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė pieno
1 vienetas kiaušinių
1/4 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
12 gramų sausų mielių
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
1 stiklinė rudojo cukraus (arba paprasto)
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai cinamono
Glajui:
1 stiklinė cukraus pudros
2 šaukštai pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus, cukrų, mieles ir druską sudėti į puodą ir viską gerai išmaišyti, tada supilti šiltą pieną, įmušti kiaušinį ir supilti aliejų, maišyti 3minutes. Po truputį dėti papildomus miltus, kol taps vientisa masė.
2.
Ant stalo pasiberti 0.25 stiklinės miltų ir minkyti tešlą toliau apie 3 - 5 minutes. Tada tešla įdėti į puodą apdengti su rankšluosčiu ar lėkšte ir palaikyti 10 minučių.
3.
Pasiruošti įdarą: cinamoną sumaišyti su rudu cukrumi galima įdėti ir aguonų, razinų. Po 10 minučių iškočioti tešlą normalaus storio stačiakampiu 12:9, tepti minkštą sviestą ir pabarstyti su cinamono ir rudojo cukraus mišiniu, tada susukti į ritinį ir supjaustyti į 12 lygių dalių, dėti į skarda ir uždengti su rankšluosčiu palaikyti 1 h 30 minučių, kol dvigubai padidėja.
4.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Atvėsinti, pasiruošti glaistą (cukraus pudrą išsukti su pienu ir vaniliniu cukrumi) apipilti ir palaikyti dar keliom minutėm. Skanaus !
AUTORIUS: Deimantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kapec
2020-12-26 16:35
vietoj sausu, dejau slapiu mieliu dviguba kieki, tesla gavosi skysta... ATSAKYTI
Agne
2017-04-04 14:35
Labai skanus receptas, siulau visiem isbandyti, tikrai neisgailesit!:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital