Česnakinis sūrio padažas

AUTORIUS:
Gerda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Česnakinis sūrio padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g grietinėlės sūrio (didelio skirtumo kokios firmos nėra)
200 g grietinėlės 24 proc. riebumo
200 g greitinės 30 proc. riebumo
200-250 g feta sūrio
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 skiltelės česnako
Druskos ir pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į didelį dubenį sudėkite grietinėlės sūrį, grietinėlę, grietinę ir smulkiai supjaustytą feta sūrį. Užpilkite viską aliejumi ir gerai išplakite su mikseriu apie 1 minutę. Po to įberkite prieskonių ir sudėkite sugrūstas česnako skilteles. Plakite dar apie 2 minutes. Tinka prie žuvies patiekalų ar lengvų užkandžių.
AUTORIUS: Gerda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital