Česnakinės bandelės su petražolėmis

AUTORIUS:
Švitrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Česnakinės bandelės su petražolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
225 ml pieno
15 g šviežių mielių
2 šaukšteliai cukraus pudros
2 šaukšteliai druskos
450 g kvietinių miltų
30 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
Įdarui:
55 g margarino VILNIUS kepiniams
4 - 6 skiltelės česnako
2 šaukštai šviežių arba džiovintų petražolių lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš pradžių pasidarome įdarą. Susismulkinam česnaką bei petražoles ir gerai sumaišome su margarinu. Mieles sumaišome su cukrumi ir 2 šaukštais šilto pieno ir šiek tiek miltų. Išmaišome ir paliekame keliolikai minučių. Miltus ir druską sumaišome tarpusavyje ir kapojame kartu su margarinu. Padarome duobutę centre ir į ją pilame mielių mišinį, mušame kiaušinius ir likusį pieną. Tešlą minkome apie 10 minučių, ji turi nelipti prie rankų, o jei yra per biri, pripilti pieno. Išminkytą tešlą dedame šiltai padvigubėti. Tešlą iškočiojame maždaug 30 x 80 cm dydžio ir aptepame įdaru. Tada supjaustome juotelėmis. Ir formuojame norimo dydžio, formos ar išvaizdos bandeles. Bandeles aptepti tirpintu margarinu ir apibarstyti džiūvėsiais ar manų kruopomis. Dar paliekame pakilti apie 20 – 30 minučių. Kepame 190 C laipsnių orkaitėje apie 15 – 20 minučių. Galima tiekti šiltas ir šaltas.
AUTORIUS: Švitrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital