Česnakinės bandelės

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
30 g sviesto
250 ml pieno
½ a. š.Santa Maria druskos
20 g cukraus
4 g sausų mielių (1 arb. šaukštelio)
400 g miltų
Aptepimui:
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto pieno
Įdarui:
60 g sviesto
8 skiltelės česnako
žiupsnelis provanso prieskoninių žolelių Santa Maria
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Pieną įpilame į karščiui atsparų indą, įdedame sviesto, cukraus, druskos. Pakaitinam, kol ištirps sviestas. Ataušiname.
2. Sausas mieles sumaišome su miltais ir po truputį beriame į tešlą. Sumaišius paliekame apie 1 val., kad tešla pakiltų.
3. Tešlą padalijame į 10 dalių, suformuojame rutuliukus, įspaudžiame per vidurį, išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir vėl paliekame kilti apie 30 min.
4. Įdarui česnaką smulkiai supjaustome ir su provanso žolelėmis įdedame į kambario temperatūros, minkštą sviestą, gerai išmaišome.
5. Kai bandelės truputį iškyla, kiekvieną iš jų įpjauname peiliu, aptepame kiaušinio ir pieno plakiniu ir įspaudžiame dalį įdaro.
6. Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol gražiai pagels. Skanaus! :)))
AUTORIUS: Rita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Justinas
2023-03-31 10:56
Puikus receptas, ačiū! ATSAKYTI
Eva
2015-01-05 14:21
super receptas!! :) 10 balų:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital