Česnakinės bandelės

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
400 g kvietinių miltų
10 g cukraus pudros
1,5 šaukštelio druskos
4 g sausaų mielių
260 g pieno
30 g margarino VILNIAUS kepiniams
Aptepimui:
1 kiaušinis
1 šaukštas pieno
Užpilui:
60 g margarino VILNIAUS kepiniams
6 skiltelės česnako
2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų arba šviežių petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus tešlai skirtu ingredientus sumaišykite su plakikliu arba rankiniu būdų. Tešlą palikite padvidubėti valandai su puse ar ilgiau. Tešlą padalinkite į 12 dalių (dalinkite pagal savo nuožiūrą, priklausomai kokio dydžio norite). Kiekvieną gabaliuką suformuokite į bandelę, jas dėkite ant kepimo formos ir palikite vėl pakilti 30 minučių.
Sumaišykite užpilo sudedamąsias dalis. Bandeles aptepkite kiaušinio ir pieno plakiniu, aštriu peiliu įpjaukite keliose vietose ir į padarytas duobeles įdėkite įdaro. Kepkite 180 º C temperatūroje apie 15 minučių. Patiekite šiltas.
AUTORIUS: Auksė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eglė
2020-04-08 16:49
Superinis receptas. Tik dedu daugiau česnako ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital