Česnakinės bandelės

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
Česnakinės bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g kvietinių miltų
75 g rupių miltų
7 g sausų mielių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 skiltelės česnako
100 ml pieno
žiupsnelis druskos
žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištrinkite su cukrum ir išmaišykite su trupučiu pašildyto pieno. Palaikykite 15 min, kol atsiras putų. Miltus nusijokite ant stalo į kauburėlį, vduryje padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir aliejų. Įberkite druskos. Dvi česnakų skilteles nulupkite, sugrūskite ar išsspauskite ir įmaišykit į tešlą.
Po truputį pilkite šiltą pieną ir maišykite, kol išeis tampri, nelabai kieta tešla. Ją valandą palaikykite šiltoje vietoje. Likusias dvi česnakų skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į tešlą. Ją išminkykite ir palikite dar 30 min.
Iš tešlos darykite dvi vienodo dydžio bandeles, jas dėkite į aliejumi išteptą skardą, tarp jų palikite tarpą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles uždenkite maisto plėvele ir 15 min palaikykit. Tada apšlakstykit alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 min.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital