Česnakinė jūrų lydeka

AUTORIUS:
Nowaco,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Česnakinė jūrų lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 gabalėliai jūros lydekos
0.5 stiklinės majonezo
3 skiltelės česnako
šiek tiek prieskonių (žuvies)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Garnyrui:
5 vienetai bulvių
0.5 stiklinės pieno
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite ir sutrinkite. Žuvį įtrinkite puse smulkintų česnakų, apibarstykite prieskoniais, juodaisiais pipirais ir druska. Taip paruoštą jūrų lydeką valandą palaikykite uždarame inde. Paskui sudėkite į karštą aliejų ir kepkite uždengusi ant silpnos ugnies.
2.
Kol jūrų lydeka kepa, paruoškite bulvių košę: bulves išvirkite ir sutrinkite grustuve su puse stiklinės šilto pieno.
3.
Majonezą išsukite su likusiais sutrintais česnakais. Jei padažas per tirštas, pridėkite šaukštelį grietinės.
4.
Jūrų lydeką apliekite česnakiniu majonezu ir patiekite su paruošta bulvių koše.
AUTORIUS: Nowaco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital