Cepelinai su mėsa, pagardinti petražolėmis

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Cepelinai su mėsa, pagardinti petražolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg žalių bulvių
0.5 kg virtų bulvių
1 svogūno
2 šaukštų miltų
1 šaukšto krakmolo
500 - 700 g maltos kiaulienos
100 gr sviesto
100 gr grietinės
maltų lauro lapų
juodųjų pipirų
baziliko
žalių petražolių
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalias bulves sutarkuoti, išsunkti. Virtas pasūdytame vandenyje, sutrinti ir sumaišyti su žaliomis. Į mėsą įdėti žiupsnėlį pipirų, lauro lapų, bazilikų, smulkiai supjaustyto svogūno, 2 šaukštus miltų, 1 šaukštą krakmolo bei gniužulėlį bulvių masės. Įpjaustyti žalių petražolių ir gerai išmaišyti. Formuoti cepelinus - į 2 bulvinius paplotėlius įdėti po mėsos masės kukulį ir gražiai suvolioti.
Padažui - pakaitinti grietinę su sviestu iki užvirimo, įberti pjaustytų petražolių ir užvirti.
Tiems, kas mėgsta petražoles, linkiu pabandyti.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
pikta
2011-01-14 19:41
tikra nesamone,kam deti ta krakmola su miltais?gaunasi kieta mesyte ir tiek...
as i mesa,net kaiusinio nededu,nes tada cepelinu vidus buna minkstas,o ne sutrauktas i kieta gumuliuka ATSAKYTI
hmm
2011-01-14 14:08
pirma karta girdziu, kad i cepelinu mesa reikia deti krakmolo ir bulviu -kam? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital