Cepelinai su mėsa

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 476)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 476)
Cepelinai su mėsa
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 vienetų bulvių (žalios)
3 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
Padažui:
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai taukų (tirpinti)
šiek tiek spirgučių
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuskustos bulvės sutarkuojamos ir nusunkiamos.
2.
Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkius.
3.
Virtos bulvės sugrūdamos ir sumaišomos su žalių bulvių tarkiu, krakmolu, pasūdoma, gerai išminkoma.
4.
Įdarui pakepinamas smulkintas svogūnas. Malta mėsa maišoma su kepintu svogūnu, druska ir pipirais.
5.
Imama maždaug po 80 g tešlos, išplojama, uždedama įdaro, paplotis sulenkiamas, kraštai gerai užspaudžiami ir daromi pailgi kukuliai.
6.
Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami 20 — 25 minutes, atsargiai pamaišant.
7.
Padažui riebaluose kelias minutes pakepinami spirgučiai, tuomet sudedami smulkinti svogūnai, pakepinami dar kelias minutes, tuomet supilama grietinė.
8.
Išgriebti iš vandens cepelinai sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami padažu.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (35)
Vilius
2023-10-23 14:53
Ar galima šiuos cepelinus užsišaldyti? ATSAKYTI
Vilma
2023-10-24 10:29
Galima. ATSAKYTI
123
2024-02-12 23:15
Taip ATSAKYTI
Rasa
2023-02-28 19:02
Pasigaminau labai skanus gavosi tikrai ATSAKYTI
Odeta
2023-02-12 18:58
Super receptas, puikiai gavosi. ATSAKYTI
Rasa
2023-01-29 19:20
Kiek tiksiai dėjote druskos į bulvių masę, ir į mėsos įdarą? Man gavosi šiek tiek prėskoki, nes pabijojau įdėti daugiau druskos. ATSAKYTI
Titas
2022-11-04 20:07
Pamirsote kopuostienee ideti ATSAKYTI
Gabriele
2022-02-23 18:39
Labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Orinokas
2022-02-07 15:07
Viskas pagal receptą, gavosi 9 cepelinai ! Paskaičius komentarus, atsižvelgus į visų pastebėjimus, cepelinai gavosi 10/10 džiaugiuosi atradusi receptą, kurį naudosiu ir toliau ! ATSAKYTI
Erikas
2021-12-04 20:46
9 bulves 300g mesos. Gavos 8 cepelinai ATSAKYTI
Erikas
2021-12-04 20:47
9 bulves + 3 virtos bulves tai 12 is viso ATSAKYTI
As
2021-06-06 14:24
O tas lupinas po virimo nulupti dariusių pirmą kartą ATSAKYTI
matas
2021-03-29 13:51
geras ATSAKYTI
viktoras
2020-12-27 15:40
ka daryti kad cepelinai neliptu prie puodo dugno? ATSAKYTI
Vilma
2020-12-28 09:25
Sudėję visus cepelinus šiek tiek pasukiokite puodą, kad neprikibtų prie dugno ir nesuliptų tarpusavyje. Virimo metu puodą taip pat kelis kartus pasukiokite, kad cepelinai išvirtų tolygiau. ATSAKYTI
Rūta
2020-10-03 16:39
Bulves virti su lupenomis ar be? ATSAKYTI
Samanta
2020-10-26 15:33
Su ATSAKYTI
Giedrė
2024-01-21 13:04
Nulupti reikia ATSAKYTI
Kriste
2020-04-29 13:51
Is dvieju dideliu puodu pilnu zaliu bulviu ir kilo mesos gavosi 26 cepelinai. ATSAKYTI
Hhh
2020-01-22 22:00
Tik nedarykite tokios klaidos kaip as, nes i vandeni imaisiau 2 saukstus krskmolo ir dar apvoliojau juos krakmole, tai galite isivaizduoti :) gavosi guminiai cepelinai ta zodzio prasme :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital