Cepelinai su grybų įdaru

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Cepelinai su grybų įdaru
Cepelinai su grybų įdaru
Cepelinai su grybų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės žalios, 1 kilogramas
Bulvės virtos, 3 vienetai
Druska, pagal skonį
Grybai sūdyti, 0.5 litro
Svogūnai, 2 vienetai
Kiaulienos lašiniai, rūkytų, 100 gramų
Džiūvėsėliai , 2 šaukštai
Kiaušiniai, 1 vienetas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite. Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Sūdytus (arba 50 g džiovintus) grybus pamirkykite 1-2 val., išvirkite ir kartu su lašiniais sumalkite mėsmale. Į juos sudėkite kiaušinį, džiūvėsėlius ir riebaluose pakepintą svogūną, pasūdykite, gerai išmaišykite. Vietoj sūdytų grybų galima dėti 50 g džiovintų grybų. Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną. Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 20 min.
Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital