Čederio sūrio lazdelės

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Čederio sūrio lazdelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
tarkuotas čederio sūris (180 g)
sviesto (50 g)
miltai (3/4 stiklinės)
druska (1/2 šaukštelio)
malta paprika (1/2 šaukštelio)
čili (1 žiupsnelis)
grietinėlė, pienas ar vanduo (1 šaukštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėti sūrį, miltus, minkštą sviestą, prieskonius ir druską į kombainą ir pora minučių minkyti,kol gausime stambius trupinius. Įpilti skystį ir dar kelias sekundes pasukti, kol susidarys vientisas tešlos gabalas. Jį plonai iškočioti ( kad neliptų prie kočėlo, uždengti maistine plėvele ir kepimo popieriumi). Supjaustyti plonomis lazdelėmis. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių arba kol pradės ruduoti.
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
braske
2011-05-30 19:07
tas čederio sūris tai toks kaip olandiškas būna? kur jo galima nusipirkti gal kas žinote? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital