Čeburekai
AUTORIUS:
Aneta
Čeburekai
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 250 g kvietinių miltų 15 g mielių 1 kiaušinis truputis pieno  druska
  •     Įdarui 250 g neriebios mėsos svogūnas  2 skiltelės česnako  prieskoniai
  • Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)

Aneta
Skaityti komentarus
Komentarai (4)
neri
2015-02-22 16:10
Asiliskas receptas. Sugadinau tik produkrus
as
2012-11-15 13:14
liuks!
Ingrida
2011-06-20 18:36
Aš taip pat gaminu tokius-krizinius čeburekus,nes į juos galima dėti virtą mėsą likusią nuo kitų patiekalų.Neįsivaizduoju
ne mielinės tešlos čeburekų,gaminti su margarinu ar varške-tai tarybinės virtuvės palikimas.
rait
2011-04-08 22:07
Visu pirma ceburekai gaminami ne is mielines teslos ir tuolab ne is virtos mesos,jei nulipdet cebureku forma,tai nereiskia ,kad juos galima taip vadint
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis