Čeburekai

AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
Čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g kvietinių miltų
15 g mielių
1 kiaušinis
truputis pieno 
druska
 

Įdarui:
250 g neriebios mėsos
svogūnas 
2 skiltelės česnako 
prieskoniai
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)
AUTORIUS: Aneta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
as
2012-11-15 13:14
liuks! :) ATSAKYTI
Ingrida
2011-06-20 18:36
Aš taip pat gaminu tokius-krizinius čeburekus,nes į juos galima dėti virtą mėsą likusią nuo kitų patiekalų.Neįsivaizduoju
ne mielinės tešlos čeburekų,gaminti su margarinu ar varške-tai tarybinės virtuvės palikimas. ATSAKYTI
Ona
2022-07-14 00:56
Na tikrai ne tarybinės virtuvės palikimas o pačių sugalvotą, nes tarybiniai čeburekai skaniausi buvo, o dabar čeburekai vegan ir organ ir tešla iš byle ko ATSAKYTI
rait
2011-04-08 22:07
Visu pirma ceburekai gaminami ne is mielines teslos ir tuolab ne is virtos mesos,jei nulipdet cebureku forma,tai nereiskia ,kad juos galima taip vadint ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital