Čeburekai
AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Čeburekai
INGREDIENTAI:
250 g kvietinių miltų
15 g mielių
1 kiaušinis
truputis pieno 
druska
 

Įdarui:
250 g neriebios mėsos
svogūnas 
2 skiltelės česnako 
prieskoniai
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)
AUTORIUS: Aneta
Skaityti komentarus
Komentarai (3)
as
2012-11-15 13:14
liuks! :) ATSAKYTI
Ingrida
2011-06-20 18:36
Aš taip pat gaminu tokius-krizinius čeburekus,nes į juos galima dėti virtą mėsą likusią nuo kitų patiekalų.Neįsivaizduoju
ne mielinės tešlos čeburekų,gaminti su margarinu ar varške-tai tarybinės virtuvės palikimas. ATSAKYTI
rait
2011-04-08 22:07
Visu pirma ceburekai gaminami ne is mielines teslos ir tuolab ne is virtos mesos,jei nulipdet cebureku forma,tai nereiskia ,kad juos galima taip vadint ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis