Burokėlių salotos su mocarelos sūriu ir rausvaisiais svogūnais

AUTORIUS:
Alma K.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Burokėlių salotos su mocarelos sūriu ir rausvaisiais svogūnais
Skanios salotos.
Burokėlių salotos su mocarelos sūriu ir rausvaisiais svogūnais
Burokėlių salotos su mocarelos sūriu ir rausvaisiais svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų burokėlių (virti)
100 gramų sūrio (Mocarela)
0.5 vieneto citrinų (nedidelė)
0.5 gūželės salotų ( Iceberg)
0.5 galvos svogūnų (raudoni)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas cukraus
1 saujelė petražolių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Perpjauti pusiau burokėlius ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sūrį suplėšyti nedideliais gabalėliais. Salotas supjaustyti juostelėmis.Pusę galvutės svogūno supjaustyti plonais griežinėliais. Citriną nuplikyti ir atpjauti vieną ploną griežinėlį. Iš likusios citrinos dalies išspausti sultis.
2.
Paruošti užpilą: sumaišyti du valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, 0,5 citrinos sultis, valgomąjį šaukštą cukraus, žiupsnelį druskos ir 3 valgomus šaukštus vandens.
3.
Ant lėkštės dugno išdėlioti sluoksnį virtų burokėlių ir sulaistyti užpilu. Po to sudėti salotas, sūrį, svogūnų griežinėlius ir likusius burokėlius. Viską vėl gausiai aplaistyti užpilu. Puošti petražolėmis ir citrinos griežinėliu.
AUTORIUS: Alma K.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital