Greiti burokėlių blyneliai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Burokėlių blyneliai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų burokėlių (virtų)
4 šaukštai manų kruopų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtus burokėlius ir žalią svogūną sutarkuoti per burokinę tarką. Į masę sudėti manus, kiaušinį, pagardinti druska ir pipirais ir leisti apie 10-15 minučių pastovėti, jog manai išbrinktų. Tada dar kartą išmaišyti.
2.
Blynelius kepti įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies gražiai apkepant iš abiejų pusių.
3.
Labai skanu valgyti su varške, sumaišyta su trupučiu grietinės.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2018-12-08 17:01
Labai skanūs blyneliai! Labai tinka patiekti su grūdėta varške ir rūkyta lašiša ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital