Šviežių bulvių blyneliai su varške ir rūkyta lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šviežių bulvių blyneliai blynai su varške ir lašiša
Autorius apie receptą: Šie gardūs ir viliojančiai atrodantys šviežių bulvių blyneliai su varške ir rūkyta lašiša turėtų patikti daugeliui... Šie gardūs ir viliojančiai atrodantys šviežių bulvių blyneliai su varške ir rūkyta lašiša turėtų patikti daugeliui... Alina, Skonio harmonija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas miltų
šiek tiek aliejaus
Padažui:
180 gramų varškės
1 šaukštas grietinės
1 žiupsnelis krapų
1 žiupsnelis petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Patiekiant:
160 gramų rūkytos lašišos filė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, grietinę ir krapus sudedame į dubenėlį ir gerai išmaišome. Paskaniname druska ir pipirais. Suberiame pasmulkintus krapus ir petražoles, viską gerai išmaisome.
2.
Į bulvių tarkius dedu miltus, druskos, pipirų, kiaušinį. Išmaišau ir kepu ant mažos ugnies, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
3.
Belieka papuošti varškės kremu ir lašiša. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital