Burnoje tirpstantys kefyro blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Burnoje tirpstantys kefyro blynai
Autorius apie receptą: Būna tokių dienų, kai be proto norisi blynų. Trūks plyš, tačiau turi gauti purių, minkštučių blynų. Gal galėčiau gauti keletą…DABAR?
Blynai, be abejonės, yra vienas
Būna tokių dienų, kai be proto norisi blynų. Trūks plyš, tačiau turi gauti purių, minkštučių blynų. Gal galėčiau gauti keletą…DABAR?
Blynai, be abejonės, yra vienas populiariausių komfortą suteikiančių patiekalų. Kaip kitaip paaiškintumėte šitokią galybę jiems skirtų receptų? Įvairiausi blynai iš įvairiausių pasaulio kampelių, skirti patenkinti kekvieną iš mūsų. Ačiū, brangusis Internete, už galimybę dalintis. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė.
(...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kefyro
1 ir 1/3 stiklinės miltų
50 gramų sviesto
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cinamono
Patiekiant:
šiek tiek bananų
šiek tiek klevų sirupo
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šluotele išplakite kiaušinius su cukrumi (jei dėsite). Įmaišykite cinamoną, druską, ištirpdytą ir kiek pravėsintą sviestą, kefyrą. Atsargiai įmaišykite miltus iki produktai susimaišys. Nepermaišykite, kitaip blynai vietoje purių taps kietoki.
2.
Keptuvėje pakaitinkite truputėlį sviesto ar ghi (ghee), įpilkite tešlos. Kai viršuje atsiras burbuliukų ir kraštai pradės tamsėti, apverskite ir kepkite kol abi pusės bus vienodai parudavusios.
3.
Kol blynai kepa, susumulkinkite bananus mažais gabalėliais. Apipilkite trupučiu agavos ar klevų sirupo ir nedideliame puoduke pakaitinkite kol bananai suminkštės, vos kelias minutes. Patiekite su blynais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rasa
2017-07-05 11:43
Super skanus ir purus blyneliai! Aciu uz recepta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital