Burnoje tirpstanti tarta su uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burnoje tirpstanti tarta su uogiene
Burnoje tirpstanti tarta su uogiene
Burnoje tirpstanti tarta su uogiene
Autorius apie receptą: Grįžusi, šaldytuve radau nedidelį sviestinės tešlos gabalėlį, likusį nuo praėjusios apelsinų tartos, kurio nesinorėjo išmesti, tad greit iškočiojau, užtepiau Grįžusi, šaldytuve radau nedidelį sviestinės tešlos gabalėlį, likusį nuo praėjusios apelsinų tartos, kurio nesinorėjo išmesti, tad greit iškočiojau, užtepiau uogiene, pabarsčiau migdolais ir išsikepiau nedidukę tartą, o gal tai būtų teisingiau pavadinti sausainiu. Vienaip ar kitaip, jis buvo labai skanus. Labai dažnai gi būna, kad genialumas paprastume. Ir kartais tai labai maloniai nustebina, nes, bent jau aš, dažniausiai pamirštu šį elementarų dalyką. (...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
230 gramų miltų
140 gramų sviesto (kambario temperatūros)
90 gramų cukraus
40 gramų migdolų miltų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilės
Įdarui:
šiek tiek uogienės (kokią mėgstate)
Pabarstymui:
1 žiupsnelis cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje išsukame sviestą.
2.
Suberiame cukraus pudrą ir vanilę, gerai išmaišome, kad susijungtų.
3.
Pridedame maltus migdolus ir kiaušinius. Galiausiai įmaišome persijotus miltus ir druską. Išminkome, kad neliktų sausų ingredientų.
4.
Suformuojame kamuoliuką, jį suvyniojame į maišelį ir paliekame šaldytuve ~3 valandas.
5.
Prieš naudojant tešlą, ją išimame iš šaldytuvo prieš 20 minučių, nes ji pakankamai sukietėja.
6.
Iškočiojame 1 cm storio lakštą ar kiek storiau.
7.
Užtepame mėgstama uogiene, pabarstome migdolų plokštelėmis, išdėliojame tešlos juosteles ant viršaus.
8.
Kepame įkaitintoje iki 170 C orkaitėje apie 15 - 20 minučių, kol gražiai paruduoja.
9.
Prieš patiekiant, apibarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital