Burnoje tipstantys šokoladiniai triufeliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Burnoje tipstantys šokoladiniai triufeliai
Burnoje tipstantys šokoladiniai triufeliai
Burnoje tipstantys šokoladiniai triufeliai
Burnoje tipstantys šokoladiniai triufeliai
Autorius apie receptą: Šie triufeliukai - tikrų tikriausias gėris. Jiems galioja posakis less is more. Jie tokie pilni sodrių skonių, taip paprastai pagaminami, o ir tokie gražūs. Pasigailėjau, kad Šie triufeliukai - tikrų tikriausias gėris. Jiems galioja posakis less is more. Jie tokie pilni sodrių skonių, taip paprastai pagaminami, o ir tokie gražūs. Pasigailėjau, kad nedariau didesnio kiekio. Taip pat jie gali būti ir puiki rankų darbo dovana artimam draugui, kuri atrodys tokia puošni ir verta milijono. Gerai ir tai, kad galima keisti jų skonį, kaskart voliojant kituose riešutuose. Šiam kartui naudojau kokoso drožles, nesaldintą kakavą, į kurią įmaišiau šviežiai maltų rožinių pipirų, kepintas smulkintas saulėgražas, moliūgų sėklas, migdolus. Visi pakepinti riešutai ir sėklos atskleidė tuos ypatingus aromatus ir suteikė triufeliams dar didesnio ypatingumo.
Iš nurodytų ingretientų paruošite 16 triufelių.
(...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
125 gramai juodojo šokolado
62 gramai grietinėlės, 35% riebumo
12 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Apvoliojimui:
šiek tiek riešutų (migdolų, lazdyno riešutų, moliūgų sėklų, saulėgražų ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užviriname grietinėlę, sudedame gabaliukais pjaustytą sviestą, pamaišome, kad jis ištirptų. Supilame dar karštą masę ant nedideliais gabalėliais sulaužyto šokolado. Paliekame minutei, kad šokoladas aptirptų ir tuomet energingai maišome iš centro kraštų link, kol šokoladas ištirps. Jei jis sunkiai tirpsta, galima dubenį pastatyti ant karštų garų vonelės.
2.
Atvėsiname masę, dedame į šaldytuvą bent porai valandų (aš palikau per naktį).
3.
Prieš naudojant, paliekame dubenį pastovėti kambario temperatūroje, kad galėtume lengviau suformuoti triufelius.
4.
Pasiruošiame nedideliuose indeliuose smulkintus riešutus - viską, kame norime apvolioti triufelius. Šaukšteliu kabiname šiek tiek šokolado masės, delnais suformuojame rutuliuką ir tuomet apvoliojame riešutuose. Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital