Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg bulvių
2 kiaušiniai
200 g kiaulienos faršo
0,5 stiklinės pieno
druska
padažui:
sviestas
grietinė
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupam, sutarkuojam, įmušam kiaušinius, pilam pieną pakaitintą, beriam druską ir išmaišome. Faršą pakepiname ant keptuvės ir beriam į bulvių masę. Išmaišom, pilam į kepimo skardelę ir kepame apie 40 min.
Padažui: ištirpinam sviestą ir sumaišome su grietine. Paskaniname druska.
O kur kepimo temperatūra aprašyt nereikia o kam :D
ATSAKYTI
Egle
2016-10-28 15:48
I bulviu mase dedu ka turiu: farsa,sonine pjaustyta,sonkaulius,vistienos sparnelius-su viskuom skanumynas :) padazui svoguna svieste pakepinu or tada grietine su druska-tobula :) o jei dar rukytos sonines ir i padaza,liezuvi galima praryt :)
ATSAKYTI
Marius
2015-05-13 20:35
Klausimelis :) o kokioje temperaturoje kepti?
ATSAKYTI
Verutė
2012-11-22 15:08
sš darau tešlą panašiai, tik retkarčiais vietoj faršo darau su rūkytais vištų sparneliais ar šlaunelėm...
ATSAKYTI
loreta
2012-03-02 10:16
taip skaniai atrodo meginsiu ir as :)
ATSAKYTI
Jandira
2011-04-06 11:56
labai skanus,tik mesos as daugiau dejau
ATSAKYTI
justina
2010-10-29 16:12
labai skanus isejo plokstainis,aciu sandra pirstukus laizemes ,tik i padaza dar rukytos sonines pakepintos imaisem
ATSAKYTI