Bulvių pica su grybais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Bulvių pica su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tėšlai:
500 g bulvių
1 kiaušinis
1 vidutinio dydžio svogūnas
1 a. š. smulkinto mairūno
50 g avižinių dribsnių
100 g grietinėlės
druska
malti juodieji pipirai
Įdarui:
1 didelis svogūnas
2 pomidorai
150 g turimų grybų (tinka ir konservuoti)
50 g tarkuoto fermentinio sūrio
100 g saliamio dešros
bazilikai
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Picos pagrindui sutarkuokite bulves į svogūnus ir sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais. Kepimo skardą patepkite riebalais, supilkite tešlą ir kepkite apie 40 min. 190 laipsnių temperatūros orkaitėje. Picos įdarui žiedais supjaustykite svogūną, pomidorus. Dešrą supjaustykite kubeliais. Įdarui skirtus produktus paskleiskite ant iškepusio picos pagrindo, pabarstykite prieskoniais, tarkuotu sūriu ir dar 10 min. pakepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital