Bulvių, kopūstų, ryžių ir paukštienos apkepas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Bulvių, kopūstų, ryžių ir paukštienos apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 - 15 kopūsto lapų
6 - 8 bulvių
100 ml pieno
1 vištos krūtinėlė
70 g ryžių
druska
pipirai
prieskoniai
Padažui:
nuoviras nuo kopūsto lapų 
pomidorų padažas
sviestas
miltai
tarkuotos morkos
grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūsto lapus apverdame sūdytame vandenyje. Bulves nulupame, išverdame sūdytam vandenyje ir sugrūdame su pienu bulvių košę. Ryžius taip pat išverdame ir sumaišome su malta vištos krūtinėle, prieskoniais ir pipirais. Į kepimo indą dedame keletą kopūsto lapų, tada ant viršaus ryžių ir vištienos masę. Taip viską pakartojam dar 1 ar 2 kartus. Pilame kopūsto nuoviro, kad apsemtų, mažiau nei pusė. Ant viršaus dedame bulvių košę, viską šaunam į orkaitę 30 min.
Padažui: ant sviesto kepinam miltų pora šaukštų, pilam nuoviro tiek, kad padažas gautųsi tirštokas, dedam pomidorų padažo, tarkuotų morkų, grietinės, viską užvirinam. Nepamirštam pamaišyti, kad padažas nesusviltų.
SKANAUS.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital