Bulvių, kopūstų ir morkų blyneliai

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvių, kopūstų ir morkų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


4 bulvės

2 morkos

3 saujos tarkuoto kopūsto

2 kiaušiniai

2 v. š. miltų

druska

malti juodieji pipirai

aliejus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

Sutarkuokite nuskustas bulves bei morkas ir sumaišykite su tarkuotu kopūstu.


Į tą patį dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.


Įkaitinkite keptuvėje aliejų, dėkite į keptuvę po šaukštą gautos daržovių masės ir vartant apkepkite blynelius iš abiejų pusių.


Patiekite šiltus su pomidorų padažu.


Skanaus!


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Vilma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Valerija
2016-12-02 19:37
Patiko,skanūs blynai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital