Bulvių ir ožkos pieno sūrio duona

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bulvių ir ožkos pieno sūrio duona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


200 g bulvių

100 g ožkos pieno sūrio

5 susmulkinti svogūnų laiškai

2 kiaušiniai

2 v. š. pieno

180 g miltų

1 a. š. kepimo miltelių

1 a. š. grūdėtų garstyčių

1 a. š. druskos

0,2 a. š. kajano pipirų

1 a. š. šviežių smulkintų čiobrelio lapelių

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuskutame ir sutarkuojame bulves.


Tarkuotas bulves sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, su kepimo milteliais sumaišytais miltais, druska, pipirais, čiobreliais bei 70 g mažais kubeliais supjaustyto sūrio ir viską palengva išmaišome.


Kiaušinius sumaišome su pienu ir garstyčiomis ir supilame į indą su bulvėmis. Viską išmaišome.


Iš tešlos suformuojame apvalų duonos kepalą ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.


Įspaudžiame į duoną likusį gabaliukais supjaustytą ožkos pieno sūrį bei apibarstome duoną miltais.


Kepame apie 45 min. 200 laipsnių temperatūroje.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital