Bulvių apkepas

AUTORIUS:
Darius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulvių apkepas
Bulvių apkepas
Bulvių apkepas
Autorius apie receptą: Skanus, sotus, ir gana paprastas apkepas puikiai tiks pietums. Skanus, sotus, ir gana paprastas apkepas puikiai tiks pietums. Darius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai bulvių
400 gramų faršo
3 vienetai kiaušinių
150 gramų grietinėlės
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis prieskonių bulvėms
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskusti ir supjaustyti vidutinio storio griežinėliais, juos sumesti į pasūdytą verdantį vandenį, ir pavirti 10 - 12 minučių.
2.
Faršą apkepti keptuvėje su sviestuku, dėti prieskonius.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Dėti sluoksį bulvių, tada faršą ir viršų vėl uždengti bulvėmis. Kiaušinius išplakti su grietinėle, ir plakiniu aplieti apkepą.
4.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie valandą, kol bulvės bus minkštos ir paskrudusios. Labai skanu su marinuotais agurkėliais, ar grietinės - krapų padažu.
AUTORIUS: Darius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital