Bulvinukas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Bulvinukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės, 4 vienetai
Svogūnai, 1 vienetas
Česnakai, 2 skiltelės
Sviestas, 3 šaukštai
Ciberžolė, prieskoniai, 1 šaukštelis
Juodieji pipirai, truputį
Druska, truputį
Jautienos faršas, 100 gramų
Pienas, 100 mililitrų
Vanduo, 0.5 stiklinės
Aliejus, 3 šaukštai
Kečupas, 3 šaukštai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei atsibodo įprastas kugelis ar česnakai, siūlau jums šį labai lengvą ir sotų patiekaliuką. Taigi išverdame bulves. Kol jos verda pasiruošiame faršą. Įkaitiname keptuvę, dedame faršą, smulkintą svogūną bei česnaką, žiupsnelį druskos, pilame pusę stiklinės vandens, kelis šaukštus aliejaus, įdedame 3 šaukštus kečupo ir paliekame troškintis. Baigus troškintis įdedame pipiriukų. Tada sumaišome bulvių košę: dedame sviestą, druskos žiupsnelį, ciberžolės šaukštelį (ji suteikia geltonumą bulvių košei, taip pat tinka ir ryžiams) bei pusę stiklinės pieno. Imame kepimo indelį, į jį pilame šiek tiek aliejaus ar sviesto, tada dedame bulvių košę, faršą ir vėl bulvių košę. Jei mėgstate daržoves, galite vietoj viršutinio bulvių sluoksnio uždėti virtų daržovių ir sūrio. Šauname į įkaitintą orkaitę (220 C) 10 minučių. Jei norite, galite užtarkuoti sūrio. Patiekite su pomidorais ir grietine ar cibuliene. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital