Bulvininukai su faršo įdaru - greitiems ir skaniems pietums

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bulviniai blynai su faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
600 gramų bulvių (virtų)
150 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų faršo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti, sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinį, suberti miltus, įdėti truputį druskos ir viską suminkyti.
2.
Faršą pagardinti druska ir pipirais.
3.
Iš tešlos padaryti paplotėlius, ant jų dėti faršą ir kiekvieną suvynioti kaip vyniotinį, kraštus užlipdyti.
4.
Kepti keptuvėje ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Inga
2017-07-20 02:27
Vietoj faršo į vidų dėjau pievagrybius pakepintus su svogūnais ir morkomis. ATSAKYTI
Simona
2017-07-26 10:25
Labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital