Bulviniai lizdeliai

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 152)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 152)
Bulviniai lizdeliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 bulvių,
1 kiaušinio trynys,  
3 šaukštai kvietinių miltų, 
Truputį pienas, 
100 g daktariškos dešros,
1 svogūnas,  
Aliejus
50 g konservuotų kukurūzų,  
100 g virtų grybų,
100 g žirnių,
100 g kiaulienos lašinių,
Prieskonių bulvėms.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti bulves ir jas išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsusias nulupti, sumalti mėsmale ar gerai sugrūsti. Į bulvių masę įdėti 1 kiaušinio trynį, įberti 2 kaupinus šaukštus miltų, pasūdyti, paskaninti "Santa Maria" prieskoniais, išminkyti. Kepimo skardą ištepti riebalais, bulvių tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir ant skardos formuoti lizdelius (galima formuoti ir šaukštu). Į lizdelius pridėti su sviestu ar spirgučiais pakepintų žirnelių, virtų grybų, smulkiai pjaustyto svogūno, smulkiai pjaustytos dešros ar kumpio. Lizdelius aptepti kiaušinio tryniu, išplaktu su 2 šaukštais pieno. Kepti 10 min. orkaitėje, kol lizdeliai gražiai pagels.
Tai labai greitas, skanus ir nebrangus patiekalas ir labai patinka vaikams.
AUTORIUS: Kamilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital