Bulviniai Kėdainių blynai su faršu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Bulviniai Kėdainių blynai su faršu
Bulviniai Kėdainių blynai su faršu
Bulviniai Kėdainių blynai su faršu
Bulviniai Kėdainių blynai su faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
6 vienetai bulvių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai miltų
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų faršo
0.5 vieneto svogūnų
1 žiupsnelis mairūno
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir pusę svogūno sutarkuoti, įmušti kiaušinius ir įmaišyti miltus. Pagal skonį pagardinti druska.
2.
Faršą sumaišyti su prieskoniais, druska ir smulkiai kapotu likusiu svogūnu.
3.
Į keptuvę su trupučiu aliejaus dėti šaukštą bulvių tarkio, ant jo iš mėsos suformuotą nedidelį kamuoliuką ir jį lengvai paspausti ranka. Ant mėsos vėl dėti bulvių tarkio.
4.
Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, apversti ir kepti dar 2 minutes. Pridengti dangčiu, sumažinti ugnį ir pakepti dar apie 10 minučių.
5.
Patiekti su grietine arba kefyru.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aldona
2024-02-07 15:19
mesa iskepa per 4min.? ATSAKYTI
Justina
2024-02-07 15:58
Juk po to yra uždengiama dangčiu ir dar 10 min troškinama, tad iškepa. ATSAKYTI
Bulvinis
2024-01-21 15:58
I bulves druskos nereikia??? ATSAKYTI
Austėja
2024-01-24 10:09
Juk parašyta pirmame žingsnyje, kad pagal skonį pagardinti druska. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital