Bulviniai blynai su faršu
AUTORIUS:
Roberta
Bulviniai blynai su faršu
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 10 didelių bulvių
  • 2 kiaušiniai
  • 2 svogūnai
  • 300 g faršo
  • Druskos
  • Pipirų
  • Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Bulves nulupame ir sutarkuojame. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos bei pipirų. Tuomet ruošiame faršą. Įpjaustome svogūno, įdedame druskos ir pipirų. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame šaukštą tarkuotų bulvių, iš faršo padarome ploną blyną ir dedame ant tarkuotų bulvių keptuvėje, tuomet ant viršaus uždedame dar tarkuotų bulvių. Kepame ant mažos ugnies apie 30 min.

AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Komentarai (6)
Regina
2016-06-14 17:15
Kaip tik svogunus geriau itarkuoti i pati tarki , kepant nesijaus nedakepusio kazko, ir nereikia ant labai dideles ugnies... Pradzioje kol isivaziuos, o po to siektiek sumazinti liepsna, gausis iskepe ir skanus .
Sonata
2016-04-15 12:11
Einu gaminti
Donatas
2015-11-08 12:21
Bandysim
giedre
2015-07-27 15:28
bandziau daryti, bet man nesigavo. kazkaip nedakepe iki galo farsas.
Jurgou
2015-03-29 18:45
Labai skanūs blynai.
mires
2015-02-20 18:02
nu kaip kam cia skonio reikalas as bandziau man nepatiko
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis