Bulviniai blynai su faršu
AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 85)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 85)
Bulviniai blynai su faršu
@ Shutterstock
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių
2 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Įdarui:
300 gramų faršo
2 vienetai svogūnų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupame ir sutarkuojame. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos bei pipirų.
2.
Ruošiame įdarą: į faršą įpjaustome svogūno, beriame druskos ir pipirų, išmaišome.
3.
Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant nedidelės ugnies. Į keptuvę dedame šaukštą tarkuotų bulvių, per vidurį - šaukštą faršo, o ant viršaus dar bulvių, jas šaukštu atsargiai paskirstome ir šiek tiek išlyginame paviršių. Kepame ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Komentarai (5)
Vaidas
2017-02-08 12:48
Labai skanu buvo;) ATSAKYTI
Regina
2016-06-14 17:15
Kaip tik svogunus geriau itarkuoti i pati tarki , kepant nesijaus nedakepusio kazko, ir nereikia ant labai dideles ugnies... Pradzioje kol isivaziuos, o po to siektiek sumazinti liepsna, gausis iskepe ir skanus . ATSAKYTI
Sonata
2016-04-15 12:11
Einu gaminti :) ATSAKYTI
Donatas
2015-11-08 12:21
Bandysim ;) ATSAKYTI
Jurgou
2015-03-29 18:45
Labai skanūs blynai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis