Bulviniai blynai ant laužo

AUTORIUS:
Margarita Glavinskytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bulviniai blynai ant laužo
Autorius apie receptą: Naudojome špižines keptuves, nes jos atsparios visoms temperatūroms. Naudojome špižines keptuves, nes jos atsparios visoms temperatūroms. Margarita Glavinskytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek lašinukų (nebūtina)
Tešlai:
2 kilogramai bulvių
2 stiklinės miltų
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutarkuoti ir sumaišyti su kiaušiniais, tada įdėti miltų, druskos ir viską gerai išmaišyti.
2.
Jeigu masė per tiršta, galima įpilti šiek tiek vandens arba, jeigu mėgstate rūgštesnius blynus, kefyro.
3.
Sutepimui prieš kiekvieną blyną imame gabaliuką lašinio, jį pamirkom aliejuje. Lašinys perduoda didesnę temperatūrą ir gaunasi ne tokie riebūs blynai. Bet kam patinka riebiau, galima kepti tiesiog su aliejumi.
4.
Kepimo pagrindui ant kepsninės padėjom paprastą metalo plokštę ir kepėm ant jos.
AUTORIUS: Margarita Glavinskytė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rima
2017-05-02 19:45
Įpyliau, kaip minėjot, į tešlą kefyro, tai visiems labai patiko. Nors kepiau ir keptuvėj. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital