Bulvienė

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Bulvienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g bulvių
3 morkos
1 petražolės šaknis
1 saliero stiebas
2 sultinio kubeliai
2 šaukštai sviesto
2 šaukšteliai miltų
150 ml grietinės
Krapai, petražolės, mairūnas (truputį)
Druska, pipirai - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinti sultinio kubelius 2 litruose verdančio vandens. Bulves, morkas, petražolės šaknį, salierą nuvalyti ir susmulkinti. Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apkepinti daržoves apie 5 minutes. Keptas daržoves sukrėsti į sultinį. Įberti šaukštelį smulkintų mairūnų, druskos, pipirų ir virti 20-30 minučių, kol daržovės sumikštės. Petražoles, krapus susmulkinti. Miltus sumaišyti su grietine, praskiesti nedideliu sriubos kiekiu, supilti į sriubą. Dar šiek tiek pavirti. Pabarstyti kapotomis petražolėmis,  krapais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital