Bulvės "Chantilly"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Bulvės "Chantilly"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg bulvių
1 stiklinė plaktos grietinėlės
1/2 stiklinės grietinės (18%)
2 šaukštai sviesto
4 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio
druskos
1/4 šaukštelio malto muskato riešuto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves nuplauti, išvirti mažame truputį pasūdyto vandens kiekyje, nukošti, nugarinti, sutrinti grūstuvu.
Supilti išlydytą sviestą ir su tryniais išplaktą grietinę, įberti druskos ir muskato riešutą.
Bulves ištrinti iki vientisos, lygios masės.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti masę, apipilti išplakta grietinėle, pabarstyti sūriu, įdėti į įkaitintą orkaitę ir apie 20 min. pakepinti.
Patiekti su kepta mėsa, paukštiena arba žuvimi.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital