Bulka "Saulė" su abrikosais

AUTORIUS:
Ignė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Bulka "Saulė" su abrikosais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g kvietinių miltų
50 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 pakelio mielių
2 šaukštai abrikosų uogienės
100 g džiovintų abrikosų
0,5 stiklinės šilto pieno
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
saulėgrąžos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai svarbu gerai išmaišyti, nepagailėkit laiko. Pradėkite nuo margarino. Jį ištirpinkite. Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir cukrumi. Kai šiek tiek pastovi, sumaišykite su margarinu, berkite druskos, pilkit uogienę ir išmaišykit. Suberkite miltus ir džiovintus abrikosus. Gerai minkykite. Tešlą padalinkite į 6 dalis ir jas suminkykite į kamuolius ir dėkite į kepimo formą, išteptą aliejumi. Apibarstykite saulėgrąžomis. Palikite dar pakilti. Ir kepkite 190 C laipsnių temperatūroje 30 minučių, kol gražiai paruduoja.
AUTORIUS: Ignė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital