Bulka pasaga

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Bulka pasaga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,5 stiklinės miltų
1 valgomasis šaukštas sausų mielių
0,5 stiklinės pieno
4 šaukštai cukraus
100 g margarino VILNIUS kepiniams
Druska
3 kiaušinių tryniai
Cukruoti vaisiai, razinos, žievelės ar kita
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mielės išmaišomos su šiltu pienu. Dedama šaukštas cukraus ir 2 šaukštai miltų, išmaišoma ir paliekama pastovėti 15 minučių. Sudedama likęs cukrus, ištirpintas margarinas, druska bei vaisiai, razinos ar žievelės. Viskas gerai išmaišoma ir sudedama palaipsniui išsijoti miltai. Minkoma tešla, jei limpa prie rankų, jas išsitepkite aliejumi. Tešla paliekama padvigubėti apie 1 valandą laiko. Formuojama norimo dydžio bulka, aptepama kiaušinio plakiniu ir apibarstoma cukrumi. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki ko taps auksinės rudos spalvos.
AUTORIUS: Austėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aldona
2015-03-27 15:59
Kada atsisakysime rusisku zodziu"bulka",skamba siaubingai.Suprasciau,jei musu seneliai ar proseneliai rasytu,bet dabar.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital